Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

 Lövgärdets Tand​klinik

                      Med störst omtanke för dina tänder 

Priser

För att du som patient skall få rätt prisuppgift på den behandlingen som passar just dig behöver vi träffa dig och undersöka dina tänder. Varje behandling är planerad utifrån dina individuella behov och det går därför inte att ge fasta priser. Dock är du alltid välkommen för en undersökning för att få information om hur mycket det kommer att kosta. Vi erbjuder dig ett komplett kostnadsförslag. Våra priser är även lägre än folktandvårdens priser.

Lövgärdets Tandklinik är ansluten till Försäkringskassan, det innebär att patienter som behandlas hos oss omfattas av högkostnadsskyddet. Om man som patient omfattas av högkostnadsskyddet får man till viss del subventionerad tandvård. Det betyder att du som patient inte behöver betala hela summan för din behandling själv. Mer information kan då få vid ditt besök. 

Lövgärdets Tandklinik är även ansluten till Migrationsverket och vi kan därför även ta emot asylsökande patienter, både vuxna och barn.